Ще бъдат ли разплетени казусите с Мартин Божанов - Нотариуса и

...
Ще бъдат ли разплетени казусите с Мартин Божанов - Нотариуса и
Коментари Харесай

Ще бъдат ли разплетени казусите с Нотариуса и Пепи Еврото

Ще бъдат ли разплетени въпросите с Мартин Божанов - Нотариуса и Пепи Еврото. В ефира на „ Здравей, България ” тематиката разясниха журналистът Силвия Великова и правният специалист в Института за пазарна стопанска система Иван Брегов.

 „ Със сигурност има материални доказателства по тези случаи, защото Невена Зартова сподели, че постановлението, с което беше прекъснато следствието в Софийската районна прокуратура е най-голямата корупционна скица, по която са работили. Според мен е значимо да слушаме думите на тази жена. Тя споделя по-важни неща от Владислава Цариградска, защото явно знае повече от „ кухнята ”. Зартова приказва за втори етаж на ресторант ”Осемте джуджета ”, където нещо се е случвало. В това разпореждане става дума за пари, които са давани. Компромати има, въпросът е какво се случва с тях. Документите се намират в Районната прокуратура ”, разясни Великова.

Според нея делото е формирано точно там в края на май, когато Гешев към този момент „ чисти политическия отпадък ”.

„ По неофициална информация историята с Еврото води към Сарафов, а тази с Нотариуса - към Гешев. Интересно е какво се случва към специфичния прокурор Даниела Талева. Това е една фигура, до която няма достъп ”, сподели още журналистът.

„ Имали сме дело, по което знаем, че са унищожавани доказателства - това за КТБ. Нищо не пречи въпросите към Нотариуса и Пепи Еврото да влязат в същата догадка. Тоест, и прокурорите, и всички свързани с следствието да унищожават доказателства, без да знаем ”, счита Иван Брегов. Той е на мнение, че може да се разчистят ниските равнища и в никакъв случай да не се стигне до поръчителите на убийството на Божанов.  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР